Werk uitbesteden om je bedrijf te laten groeien

Niet alleen is de zomervakantieperiode aangebroken, maar de tweede termijn van 2019 zit er ook al weer op. Tijd voor veel mensen om eens te kijken hoe het met de doelen voor 2019 staat. En misschien om tot de conclusie te komen dat werk uitbesteden een goed idee is.

Lekker op weg

Persoonlijk ben ik lekker op weg om mijn doel voor 2019 Buro RaDer op de kaart te zetten te halen. Aanvragen en opdrachten komen binnen en op sociale media begin ik ook steeds meer bekendheid te krijgen. En nu dat we besloten hebben om onze verhuuractiviteit Les Camélias te koop te zetten, komt de focus steeds meer op webdesign te liggen.

Worstelen met een website

Ik kom regelmatig ondernemers tegen die worstelen met hun website. Ze steken er veel uren in, komen er bij problemen niet altijd uit en met het resultaat zijn ze ook niet altijd tevreden. Maar toch vinden ze het op de één of andere manier lastig om de hulp in te roepen van een professional.

Jammer, want de uren die zij nu gefrustreerd achter hun computer doorbrengen, zouden zij op een andere manier in hun bedrijf kunnen stoppen. Zo kan werk uitbesteden je bedrijf laten groeien. En die hulp hoeft overigens helemaal niet zo duur te zijn. Zo hebben wij onderhoudsabonnementen met gereduceerde uurtarieven. En hoe meer uren je inkoopt, hoe goedkoper een uur wordt! Geïnteresseerd? Neem gerust contact op.

Andere hulp

Overigens zie ik om me heen ook steeds meer ondernemers die een VA (Virtual Assistant) inhuren. Zo is er bijvoorbeeld Esther Franken van EF Office Management. Zij kan je onder andere helpen met je administratie, sociale media en het organiseren van evenementen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verder lezen

Ontvang waardevolle Tips & tricks over webdesign

Regelmatig publiceert Margriet nuttige Tips & tricks en waardevolle blogs over webdesign.

Wil je deze niet missen? Schrijf je dan snel in.