Testimonials

Lees waarom onze klanten tevreden zijn over onze samenwerking

Duidelijk, helder en snel!

Ik kende Margriet al een tijdje via een online training waar we allebei aan deelnamen. Daar gaf ze
altijd al goede tips om websites beter te maken. Margriet verdiept zich ook in toegankelijkheid, wat
voor mij echt een pluspunt is. Zelf ben ik namelijk slechtziend en heb ik ook veel blinden en
slechtzienden in mijn netwerk en breidt mijn netwerk zich ook steeds meer uit met andere
ondernemers met een beperking. Ik wil wel dat mijn website ook goed bruikbaar is voor hen en
vertrouw erop dat Margriet me hiermee helpt.

Het is fijn samenwerken met Margriet. We houden allebei van duidelijke en heldere communicatie
en daardoor is alles altijd snel geregeld. Margriet laat het ook weten als iets niet meteen lukt of
wanneer ikz elf even iets moet instellen. Ook dan geeft ze duidelijk instructies zodat ik het zelf snel
kan oplossen.

Marrit Postma

Wat een fijne en vlotte samenwerking!

Toen mijn vorige website niet goed meer werkte na een update, heb ik beroep gedaan op Buro RaDer om het probleem op te lossen.
Al snel bleek dat mijn vorige webdesigner er een zootje van had gemaakt.
In samenspraak met Margriet heb ik besloten om een hele nieuwe website te laten bouwen.
Ik kende Margriet reeds van een online academie waar we beide lid van waren. Binnen die academie werd ik overtuigd van haar vakkennis, behulpzaamheid en enorme geduld.
Ja, geduld is echt wel nodig in dit beroep want wat hebben we veel heen en weer gemaild.
Op al mijn vragen kreeg ik snel antwoord en met mijn wensen werd in de mate van het mogelijke steeds rekening gehouden. Niets was haar teveel.
Erwin is informaticus van opleiding en verzorgt meer de technische kant van de website.
Hij optimaliseert de laadsnelheid, zet de website online en zorgt dat alles prima functioneert.
Deze vlotte samenwerking heeft mij doen besluiten om ook het onderhoud van onze website aan hen toe te vertrouwen.
Het vinden van een goed webdesigner is niet makkelijk daar er te veel hobbyisten webbouwers bestaan.
Ik kan je garanderen dat het team “Buro RaDer” over de nodige vakkennis beschikt!

Leen Coomans - De Donder

Een snelle en goede samenwerking en top communicatie!

Buro RaDer werd me door een vriendin aanbevolen. Het eerste contact voelde direct goed en ik had meteen het gevoel dat mijn wensen werden begrepen.

Ik hoefde weinig uit te leggen. Omdat ik blind ben is een goede toegankelijke website erg van belang. Tegelijkertijd wil ik natuurlijk ook dat een goedziende met veel plezier naar mijn website serft. Dit werd direct begrepen en heel mooi door Buro RaDer aangepakt. Dingen werden goed en duidelijk beschreven zodat ik me er ook meteen een voorstelling van kon maken.

Het was een snelle en goede samenwerking. Snel in de zin van een goede directe communicatie en een snelle uitvoering van de dingen die werden besproken.

Ik vind het ook super fijn dat ik nog steeds op de steun van Buro RaDer kan rekenen als er iets met mijn website aan de hand is of wanneer er kleine dingen geregeld moeten worden die ik onder andere door mijn blindheid niet zelf kan uitvoeren. Denk hierbij aan het plaatsen van een foto op Social media. Dit is erg handig in mijn geval omdat ik niet altijd op hulp van een ziende in de buurt kan rekenen. Ik woon tenslotte alleen en mijn vriend is ook blind. Dan is het heel fijn als je ook voor dit soort kleine dingen op Buro RaDer kan vertrouwen.

Ik sluit een verdere samenwerking bij andere projecten zeker niet uit. Ik zal Buro RaDer ook verder aanbevelen mocht dit op mijn pad komen.

Tatjana Wehrmann

Geen seconde spijt gehad!

Per 1 januari 2020 zou de ondersteuning van onze oude website met onze hostpartner beëindigen. Dat was meteen een goed moment een nieuwe website te maken. Er waren intussen nieuwe mogelijkheden die we ook wilden gebruiken. Na een 1 op 1 gesprek gekozen voor Margriet van Buro RaDer, omdat zij ons goede weerwoord gaf en ervaring in de vakantieverhuur branche heeft.

Geen seconde spijt gehad! Soms spannende discussies (en die zijn nodig om zelf scherp te blijven), maar altijd een oplossing gevonden en het eindresultaat kunt u hier zien. Toen we besloten om de website ook in de Franse taal aan te bieden, hadden we dat in een paar weken geregeld!

Ik vind dat Margriet meer biedt dan je verwacht en dat ze actief meedenkt. We gaan met Buro RaDer verder ter ondersteuning: actueel houden website en ondersteuning SEO. Ons advies is: bereid je goed voor: zoek al voorbeelden van websites die je leuk vind wat is jouw doelgroep en wat wil die van jou weten; fotowerk, etc. O ja, een website is nooit klaar dus zorg dat je ‘nieuw’ en interessant blijft.

Hans en Anda Brandsma

Persoonlijk en professioneel; een gouden combinatie!

Iemand die ik hoog heb zitten qua online marketing, verwees mij door naar Buro RaDer toen ik advies nodig had. Margriet reageerde snel en uitgebreid op mijn e-mails en al gauw bleek waar ik al een beetje bang voor was, waar te zijn. Namelijk, mijn website designer had er een rommeltje van gemaakt. Ik weet wat ik wil schrijven en welke foto’s daarbij horen, maar ik heb geen verstand van de technische aspecten en Margriet heeft alles goed weten uit te leggen tijdens het op orde brengen van de website. Ze denkt nog altijd goed mee als ik iets wil of moet veranderen en haar ervaring in de toerisme branch komt regelmatig goed van pas!

Dilo van Commenee

gewoon doen!

Buro RaDer heeft de website voor onze bed and breakfast aangepast om hem geschikt te maken voor mobiel gebruik, daarnaast hebben ze nog een aantal technische dingen aangepast (die ik niet zou kunnen noemen, want ik snap dat niet zo….).
Ze reageren altijd snel op vragen en ook nadat de website al een tijdje bestond krijg ik nog steeds hulp als ik dingen wil veranderen op onze website die mij niet duidelijk zijn.
Snelle reacties, snelle correcties indien nodig, professioneel maar ook menselijk!
Wij zijn gewoon heel tevreden met de service.

Petra Broek