Tips & tricks: Divi Global Colors

Divi Global Colors

Over het algemeen bouw ik websites met het Divi thema van Elegant Themes. Dit thema is meer dan een thema, het is een pagebuilder. De mogelijkheden met dit thema zijn eindeloos. En het leuke is, er komen steeds nieuwe en vooral handige functionalliteiten bij. Zoals nu: de Divi Global Colors.

Kleurpallet instellen

Je kon altijd al heel eenvoudig de kleuren die je op een Divi website gebruikt, in een kleurpallet ingeven. Op die manier kon je altijd snel zo’n kleur steeds opnieuw gebruiken voor bijvoorbeeld bepaalde tekstgedeeltes, achtergrondkleur zoals die van call-to-actions en knoppen.

Divi Global Colors

Door het invoeren van Divi Global Colors kun je nu zo’n vooraf ingestelde kleur vervangen en deze vervolgens overal waar je die kleur gebruikte op je website, met een druk op een knop, vervangen! De onderstaande video laat zien hoe dit werkt.

Dit soort innovaties bevestigen mijn keuze voor Divi.

Ps. De link naar Divi op deze pagina is een affiliate link. Dat betekent dat als je iets aanschaft via deze link, ik daar een commissie voor krijg. Dit heeft geen invloed gehad op de inhoud van dit blog. Vanzelfsprekend deel ik alleen producten en diensten waar zelf voor 100% achtersta.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verder lezen

Ontvang waardevolle Tips & tricks over webdesign

Regelmatig publiceert Margriet nuttige Tips & tricks en waardevolle blogs over webdesign.

Wil je deze niet missen? Schrijf je dan snel in.